Jag har sagt det förut, men hemmagjord granola är bäst. Du använder de ingredienser du gillar och kan styra över mängden socker. Den här granolan är lite sötad och smakar ljuvligt av jordnötssmör. En skål med granola, mandelmjölk och skivad banan och du har en god frukost. 

I've said it before, but the homemade granola is the best. You use the ingredients you like and can control the amount of sugar. This granola is a little sweetened and tastes delicious of peanut butter. A bowl of granola, almond milk and sliced banana and you have a good breakfast.


Jordnötssmör Granola

2 dl havregryn
1 dl frön (pumpa, solros, sesam)
0,5 dl jordnötssmör 
1 msk fibersirap, Sukrin
1 nypa salt

Blanda alla ingredienser i en skål och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Rosta i 175 C ugn i ca 15 minuter.



Peanut Butter Granola

2 dl rolled oats
1 dl seeds (pumpkin, sunflower, sesame)
0.5 dl peanut butter
1 tbsp fiber syrup, Sukrin
1 pinch of salt

Mix all ingredients in a bowl and place on a baking sheet lined with parchment paper. Roast in 175 C oven for about 15 minutes.