På sommaren vill man inte stå mycket i köket och laga mat, för man vill ju vara ute och njuta av värmen och solens strålar. Då kan jag tipsa om dessa lättlagade biffar som lagas i ugn och gör gärna en större sats så har du för flera dagar. De är goda att ha som biff i hamburgare eller tillsammans med en god sallad. 

In summer you do not want to stand too much in the kitchen and cook, because you want to enjoy the sunny weather outside. Then I recommend you to make these easy made patties that are cooked in the oven and please make a bigger batch at once, so you have for several days. You can eat them as a hamburger or with a good salad.


Zucchini Patties in the Oven
8 pcs

5 dl grated zucchini, measured after being squeezed
2 tbsp chopped red onion
2 eggs
2 dl oats
1 tbsp mayonnaise
1 tbsp mustard
0,5 tsp salt 
pinch of black pepper

Grate the zucchini and and squeeze out moisture, then combine it with the remaining ingredients. Spoon 8 patties on a baking sheet lined with parchment paper. Bake at 175 C for 15 minutes, then flip the patties and bake for 5-10 minutes more. 



Zucchinibiffar i ugn
8 st

5 dl riven zucchini, mätt efter att vätskan pressats ur
2 msk hackad rödlök
2 ägg
2 dl havregryn
1 msk majonnäs
1 msk senap
0,5 tsk salt
nypa svartpeppar

Riv zucchini och pressa ut fukt och blanda sedan det med resterande ingredienser. Med en sked gör 8 biffar på en plåt klädd med bakplåtspapper. Grädda vid 175 C i 15 minuter, vänd sedan på biffarna och grädda ytterligare i 5-10 minuter.