På helgerna är det lyxigt att göra plättar till frukost. Denna gång blev det proteinplättar med smak av, trumvirvel, pepparkaka, överraskande eller hur? :) Och så toppade jag hela kalaset med pepparkaks-proteingranola och varma bär. Så gott!!

On weekends it is luxurious to make pancakes for breakfast. This time I made protein pancakes with flavors of, drum roll, gingerbread, surprisingly, right? :) And I topped the whole stack with gingerbread-protein granola and warm berries. So good!!


Gingerbread Protein Pancakes
6 pcs small

2 eggs
50 g cream cheese
0.5 dl almond flour (more if you use only whey protein)
1 scoop of vanilla protein powder (Musletech Phase 8)
1 tsp gingerbread spice
pinch of salt

Mix all ingredients in a bowl with a hand blender. Heat a frying pan with coconut oil and fry 5-6 pancakes golden brown on both sides.



Pepparkaks-Proteinplättar
6 st små

2 ägg
50 g färskost
o,5 dl mandelmjöl (mer om du använder enbart vassleprotein)
1 skopa vaniljproteinpulver (Musletech Phase 8)
1 tsp gingerbread spice
nypa salt

Blanda alla ingredienser i en skål med en stavmixer. Hetta upp en stekpanna med kokosolja och stek 6 plättar gyllenbruna på båda sidor.