Som ni redan vet så tycker jag om att experimentera i köket och blanda ihop olika ingredienser :) Så idag får nu ett recept på en proteinrik banankaka. Jag valde att använda proteinpulver med smak av jordnötssmör, för alla vet vi ju att banan och jordnötssmör är som gjorda för varandra. 

As you already know, I like to experiment in the kitchen and mix together various ingredients :) So today I give you a recipe for a protein-rich banana cake. I chose to use protein powder with a taste of peanut butter, because as we know banana and peanut butter are made for each other :)



Banana Peanut Butter Protein Cake

2 bananas, ripe
1 scoop peanut butter protein powder
1 1/4 dl almond flour
2 tbsp coconut flour
2.5 tbsp sukrin
1 tsp baking powder
1 tsp cinnamon

Put all the ingredients in a bowl and mix with a hand blender. Pour the batter into a round baking pan, 16 cm, lined with parchment paper. Bake in 150 C oven for about 30-35 minutes. 



Banan Jordnötssmör-proteinkaka

2 bananer, mogna
1 skopa jordnötssmör proteinpulver
1 1/4 dl mandelmjöl
2 msk kokosmjöl
2,5 msk sukrin
1 tsk bakpulver
1 tsk kanel

Lägg alla ingredienser i en skål och blanda med en stavmixer. Häll smeten i en rund bakform, 16 cm, klädd med bakplåtspapper. Grädda i 150 ° C ugn i ca 30-35 minuter.