Proteinrika muffins som kan ätas till frukost efter ett träningspass eller som mellanmål. De är kompakta, men ändå saftiga och fluffiga. De innehåller inget tillsatt socker, sötman kommer från banan.

High protein muffins which can be eaten for breakfast after a workout or as a snack. They are compact, yet moist and fluffy. They contain no added sugar, the sweetness comes from the banana.


Banana Peanut Butter Protein Muffins
4 pcs

0.5 banana, mashed
0.5 dl peanut butter
0.5 dl rolled oats
1 tbsp Sunwarrior chocolate protein powder
1 tbsp ground flaxseeds
0.5 tsp vanilla

jam

Mix all the ingredients in a bowl. Divide the batter between four small muffin cups and top with jam. Bake at 175 C degrees for 10 minutes. 



Banan Jordnötssmör Proteinmuffins
4 st

0,5 banan, mosad
0,5 dl jordnötssmör
0,5 dl havregryn
1 msk Sunwarrior choklad proteinpulver
1 msk malda linfrön
0,5 tsk vanilj

sylt

Blanda alla ingredienser i en skål. Dela smeten mellan fyra små muffinsformar och toppa med sylt. Baka i 175 ° C i 10 minuter.