Omelett är något jag gärna äter, eller ja, ägg i allmänhet. Jag vill ha mina ägg well done, inget löst någonstans. Bröd är jag också svag för och att slå ihop dessa två får man en god smörgås. Gott till lunch eller middag.

Omelet is something I like to eat, or, eggs in general. I want my eggs well done, no loose eggs for me. I am also weak for bread, and to merge these two, you  to get a good sandwich. This combination is good for lunch or dinner.


Omelett

3 ägg
2 msk grädde
0,5 dl riven ost
salt
peppar
körsbärstomater
färsk rosmarin

Vispa ihop alla ingredienser med en gaffel. Hetta upp en stekpanna med olja på medelhög värme. Häll i äggsmeten i stekpannan och grädda omeletten på medelvärme.
När äggsmeten stelnat är omeletten klar. Vik omeletten dubbelt och lägg den på en god batong och servera.


Omelet

3 eggs
2 tbsp cream
0,5 dl grated cheese
salt
pepper
cherry tomatoes
fresh rosemary

Beat all the ingredients in a bowl with a fork. Heat a frying pan with oil over medium-high heat. Pour the egg mixture in the frying pan and cook the omelette over medium heat. When the egg mixture is set, the omelette is done.  Fold it in half and place it on a baguette and serve.