Idén till dessa kommer från en restaurang i Singapore. De är enkla att göra, väldigt goda och framförallt fina att servera om du har gäster över. Passar bra till förrätt eller varför inte göra dem större, så passar de till lunch eller middag. 
Kom ihåg att delta i NuNaturals Stevia-tävlingen här.

The idea for these comes from a restaurant in Singapore. They are easy to make, very good and especially great to serve if you have guests over. Ideal as a starter or why not make them bigger, so they are suitable for lunch or dinner.

Remember to participate in the NuNaturals Stevia products giveaway here.


Mozzarella-Baguette Spiedini

baguette
mozzarella
rosemary
olive oil
lemon zest

Cut the baguette into slices and brush the slices with oil. Cut the mozzarella into slices and put cheese slices between three slices of bread. Thread a rosemary sprig through the bread and the cheese. Grate the lemon zest over. Season with salt if you want. Place the skewers in a baking dish and bake at 200 degrees about 10-15 minutes.



Mozarella-Baguette Spett

baguette
mozarella
rosmarin
olivolja
citron zest

Skär baguetten i skivor och pensla skivorna med olja. Skär mozzarellan i skivor och lägg ostskivorna mellan tre brödskivor. Trä en rosmarinkvist genom brödet och osten. Riv citron zest över. Salta om du vill. Lägg brödspetten i en ugnsform och grädda i 200 grader ca 10-15 minuter.