Det gömmer sig både morot, zucchini och kikärtor i dessa vegetariska biffar. Kanske något för de som tror sig inte gilla grönsaker :) eller till barn som inte vill ha grönsaker. Här mixas grönsakerna, så ingen kommer veta, bra eller hur?

In these vegetarian patties hides carrot, zucchini and chickpeas. Maybe something for those who think they do not like vegetables :) or to children who refuses vegetables. The vegetables are mixed, so no one will know, isn't that good?



Morot-Zucchinibullor eller biffar

1 morot
1 lök
1 vitlöksklyfta
0,5 liten zucchini
1 msk olivolja
1 burk kikärter
1 tsk spiskummin
0,5 tsk salt
3 msk ströbröd
1 ägg
ströbröd på ytan
olja till stekning

Skala och riv morot, lök och vitlöksklyfta fint. Riv zucchini och pressa ur vätskan. Stek morot, zucchini, lök och vitlök kort i en kastrull med olja. Mixa sedan alla ingredienser i en blender. Forma till bollar och rulla dem i ströbröd. Stek dem i stekpanna med olja.


Carrot-Zucchini Balls or Patties

1 carrot
1 onion
1 clove garlic
0,5 small zucchini
1 tbsp olive oil
1 can of chickpeas
1 tsp cumin
0,5 tsp salt
3 tbsp bread crumbs
1 egg
breadcrumbs on the surface
oil for frying

Peel and grate the carrot, onion and garlic clove finely. Grate zucchini and squeeze out liquid. Fry the carrot, zucchini, onion and garlic briefly in a pan with oil. Mix all the ingredients in a blender. Shape into balls and roll them in bread crumbs. Fry them in a pan with oil.