Gillar du jordnötter, så kommer du att gilla dessa cookies! De har en fin smak av jordnötssmör. Mums! När man gräddar dem i en lägre ugnstemperatur blir de så där härligt sega dessutom! 

Do you like peanuts, then you'll love these cookies! They have a nice taste of peanut butter. Yum! When you bake them in a lower oven temperature, they become wonderfully chewy too!


Peanut Butter Cookies

1,5 dl sugar
1 dl brown sugar
120 g butter, room temperature
1 dl peanut butter
1 egg
3 dl flour
1,5 tsp baking powder
1/4 tsp salt

Beat the butter until creamy. Add the sugars. Mix in the peanut butter and egg. Add the dry ingredients and stir. Wrap dough in plastic and refrigerate for 1 hour.
Preheat oven to 150C. Shape dough into balls. Flatten the balls in crisscross pattern with a fork. Bake until light brown, 15 minutes.


Jordnötssmör Cookies

1,5 dl socker
1 dl farinsocker
120 g smör, rumstemperatur
1 dl jordnötssmör
1 ägg
3 dl vetemjöl
1,5 tsk bakpulver
1/4 tsk salt

Vispa smöret tills krämigt. Tillsätt socker. Blanda i jordnötssmör och ägg. Lägg i de torra ingredienserna och rör om. Svep degen i plast och ställ i kylskåp i 1 timme. Värm ugnen till 150C. Forma degen till bollar. Platta bollarna korsvis med en gaffel. Grädda tills ljusbruna, ca 15 minuter.