I made these little vegetable gratins with over left salsa.
Grönsaksgratäng
zucchini
paprika
riven ost
Skär zucchini och paprika i
mindre bitar och stek i stekpanna en stund. Häll på salsan. Fördela blandningen
i portionsformar och strö över ost. Grädda i 200 grader tills osten smält.
Vegetable Gratin
zucchini
paprika
grated cheese
Cut the zucchini and peppers into small pieces and fry in
skillet for a while. Pour on the salsa. Distribute the mixture in individual oven
dishes and sprinkle with cheese. Bake at 200 degrees until the cheese has melted.
8 Comments
Mmmm, ser så gott ut! Du är grym Hovkonditorn! ;)
ReplyDeleteAmy: Tack, vad snäll du är!
ReplyDeleteVad gott det ser ut. Hade tänkt göra något liknande i kommande vecka.
ReplyDeleteÖnskar en fortsatt härlig helg
Susanne: Tack och en fortsatt fin helg dit också!
ReplyDeleteOj, vilket inspirationsrecept du gav mig! Ska genast göra en liknande, men med en förpackning av min hemmagjorda ratatouille jag har i frysen! Tack!
ReplyDeleteVilket smart recept, tack snälla! Har aldrig tänkt på att man kan använda sig av salsa på det här sättet - ibland krävs det att någon annan kommer med sådana här snilleblixtar för att man ska se det uppenbara ;) Tack!
ReplyDeleteDet här lät riktigt gott och smakrikt. Perfekt nu i höst!
ReplyDeleteOch den där äpple-kanelkakan - MUMS!! :)
bakverket: Roligt och tack!
ReplyDeleteAlexandra: Ja, så är det faktiskt!
SAn: Tack :)