Sojabullar

2 dl sojakross
2 dl vatten
1 msk sojasås
0,5 buljongtärning
1 dl skorpmjöl
1 lök
2 msk tomatpuré
1 tsk basilika
1 tsk oregano
1 tsk paprika
1 msk senap
1 msk ketchup

Koka upp vattnet och tillsätt buljongtärningen och sojakrosset. Låt stå 5 minuter. Tillsätt sedan skorpmjöl,
tomatpuré, senap, ketchup, kryddor och den fint hackade löken. Blanda till en slät smet. Forma degen till bollar på en plåt och grädda i 225 grader i ca 10-15 minuter.

Soyballs

2 dl textured soy mince
2 dl water
1 tbsp soy sauce
0,5 stock cube
1 dl bread crumble
1 onion
2 tbsp tomato paste
1 tsp basil
1 tsp oregano
1 tsp paprika
1 tbsp mustard
1 tbsp ketchup

Boil water and add stock cube and soy mince. Let stand for 5 minutes. Then add the breadcrumbs,
tomato paste, mustard, ketchup, spices and the finely chopped onion. Mix to a smooth batter. Shape the batter into balls on a baking sheet and bake at 225 degrees for about 10-15 minutes.