Ostgifflar
12st
50 g margarin
3,5 dl mjöl
2 dl riven ost
2 tsk bakpulver
nypa salt
200 g burk
gräddfil
Fyllning
rikligt med riven
ost
Blanda smör och de torra ingredienserna. Rör ner gräddfil. Dela degen i två delar och kavla ut till cirklar. Skär degen i sex trianglar och fyll den bredare ändan med ost. Rulla ihop mot mitten till gifflar. Grädda i 225 grader i ca 12 min.
Blanda smör och de torra ingredienserna. Rör ner gräddfil. Dela degen i två delar och kavla ut till cirklar. Skär degen i sex trianglar och fyll den bredare ändan med ost. Rulla ihop mot mitten till gifflar. Grädda i 225 grader i ca 12 min.
Cheese Crescents
12 pieces
50 g margarine
3,5 dl flour
2 dl grated
cheese
2 tsp baking powder
pich of salt
200g sour cream
Filling
lots of grated
cheese
Mix the butter and the dry ingredients. Stir in sour cream. Divide the dough into two and roll out to circles. Cut dough into 6 triangles and fill the wider end with cheese. Roll to form crescents. Bake at 225 degrees for about 12 min.
Mix the butter and the dry ingredients. Stir in sour cream. Divide the dough into two and roll out to circles. Cut dough into 6 triangles and fill the wider end with cheese. Roll to form crescents. Bake at 225 degrees for about 12 min.
0 Comments