After Eight är god att äta som sådan, men passar även i bakverk. Denna kaka stillar chokladsuget för en stund.
After Eight is good to eat as such, but is also suitable for cakes. This cake allays chocolate craving for a while.


After Eight kladdkaka

100 g smält smör
2 ägg
3 dl socker
1,5 dl mjöl
1 dl kakao
1/2 tsk salt
After Eight choklad

Smöra en form med löstagbar kant och bröa den med ströbröd eller kokos. Sätt ugnen på 175 grader. Rör i hop de torra ingredienserna och tillsätt sen smöret och sist äggen. Häll hälften av smeten i formen. Fördela after eight plattorna över kakan och häll på resten av smeten. In i mitten av ugnen ca 15-30 min, beroende på hur stor form man har. Känn med sticka med jämna mellanrum för den ska vara kladdig! Super smarrigt med vaniljglass.

After Eight Mud Cake

100 g butter, melted
2 egg
3 dl sugar
1,5 dl flour
1 dl cocoa
1/2 tsp salt
After Eight chocolate

Grease a pan with removable edge and bread it with bread crumbs .Preheat the oven to 175 degrees. Stir the dry ingredients together and then add the butter and last eggs. Pour half of batter into the pan. Put After Eight chocolate on cake and pour the rest of the batter. Bake in the middle of the oven for about 15-30 minutes. It is supposed to be sticky! Really yummy with vanilla ice cream.